Отличиха победителите в XV Национален конкурс „Морско конче“

MadeInVarna
Отличиха победителите в XV Национален конкурс „Морско конче“

Наградите на XV Национален конкурс за млади изпълнители на популярна песен „Морско конче“ бяха раздадени на тържествена церемония в клуб „Златната овца“, съобщиха от Общински детски комплекс – Варна. Жури, с председател доц. Алис Боварян, удостои с Гран при Мартин Стоянов от студио за поп-рок певци „Сарандев“, гр. Добрич. Специалната награда на кмета на Варна отиде при Марина Кирова от НЧ „Васил Левски 1959 г., гр. Балчик. Специалната награда на Националния дворец на децата бе за Габриел Тетереков от ДГ „Калина Малина“, гр. Варна. Надежда Стефанова от Арт център „Палитра“, гр. Добрич, получи приз за най-малък участник. Наградата на детското жури бе за Габриела Петкова, „МузАрт“, гр. Варна. Камелия Василева бе отличена за най-добро изпълнение на българска песен. Андрея Гатева получи наградата за най-добро изпълнение на чужда песен. Протокол с имената на всички отличени деца – ТУК.

За най-малките участници освен грамоти и медали имаше и много играчки. Церемонията бе съпроводена с галаконцерт, а изпълненията на част от лауреатите бяха заснети, като клиповете ще бъдат публикувани в YouTube канала на ОДК. Организатори на конкурса „Морско конче“ са Министерството на образованието и науката, Община Варна, Регионалното управление на образованието – Варна и ЦПЛР – Общински детски комплекс, гр. Варна.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Отвориха телефонна линия за съвети за хора с редки заболявания

Българската Хънтингтън Асоциация е отворила нова информационна телефонна линия за хора с редки заболявания в Българи – 070030097. Там страдащите от редки заболявания в страната ще могат да получават информация за своето заболяване, права и възможности за лечение от експерти в съответните области, съобщиха от дирекция “Здравеопазване” в Община Варна. […]