Отвориха фитнес зала в общинска сграда във Вълчи дол 

MadeInVarna
Отвориха фитнес зала в общинска сграда във Вълчи дол 

Народният представител от ГЕРБ Павел Христов и кметът Георги Тронков откриха новата база за спорт и здраве

 

Община Вълчи дол има своя първа фитнес зала при това в собствена сграда. След водосвет новата база за спорт беше открита официално от народния представител от ПГ на ГЕРБ Павел Христов и кмета на града Георги Тронков. Общината е закупила три имота за осъществяване на свои проекти, като единият от тях след ремонт и с пълно оборудване е превърнат в модерен фитнес център. Финансирането за 197 хиляди лева е по проекта „Красива България“ и със собствено участие, посочи кметът Георги Тронков. Сградата на централно място в града е закупена за 25 000 лева.

„Чудесно е, че в безпрецедентната най-тежка година, заради ковид, общините с подкрепа на държавата и с успешни проекти по европрограми, могат да помагат не само на бизнеса, на хората със затруднения, но и да изграждат обекти и съоръжения за спорт и здраве. Здраве ни е най-нужно сега и на всички !“, каза народният представител от ПГ на ГЕРБ Павел Христов.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Започна ваксинацията на Армията

ЗАПОЧНА ВАКСИНАЦИЯТА НА АРМИЯТА   Първите български военнослужещи, които бяха ваксинирани срещу SARS-CoV-2 са от 61-ва Стрямска механизирана бригада.   Именно от там ще бъде и националният военен контингент, предвиден да участва в операцията на международните сили за поддържане на сигурността в Афганистан „Решителна подкрепа”.   В края на миналата […]