ОУ “Ангел Кънчев” стана шампион по шахмат в “Ученическа купа Варна”

MadeInVarna
ОУ “Ангел Кънчев” стана шампион по шахмат в “Ученическа купа Варна”

12 училищни отбора взеха участие в шахматния турнир за “Ученическа купа Варна” за деца от V до VIII клас. Състезанието се проведе в залата на Юнашкия салон, съобщиха от дирекция „Спорт“ към Община Варна.

След всички оспорвани партии класирането се подреди по следния начин: На първо място са учениците от ОУ “Ангел Кънчев”, следвани от отбора на СУ “Гео Милев”, на трето и четвърто място са съответно децата от ОУ “Цар Симеон I” и СУЕО “А. С. Пушкин”. Победителите получиха награди – купи, медали, грамоти и комплекти с шахмат. 

Следващото състезание по този вид спорт е на 19.03.2023 г. от 10 ч. в Юнашкия салон за възрастови групи I –IV клас и IХ – XII клас.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Започва Европейският музикален фестивал

Европейският музикален фестивал Варна започва на 23-ти март в Градската художествена галерия. Събитието се организира с подкрепата на Община Варна. Програмата започва с концерт на Български камерен оркестър – Добрич с двама млади солисти – българската цигуларка Йоанна Русева и френският пианист Гийом Венсан. И двамата имат забележителни успехи на […]