Пентагонът публикува официални кадри с НЛО (ВИДЕО)

MadeInVarna
Пентагонът публикува официални кадри с НЛО (ВИДЕО)

Пентагонът потвърди автентичността на поредица от видеоклипове и изображения на неидентифицирани летящи обекти (НЛО), заснети от американския флот. Това съобщава Science Alert.
Един от видеоклиповете, публикуван от режисьора на документални филми Джереми Корбел, показва триъгълен обект, който лети и излъчва пулсираща светлина. Според говорителя на американското министерство на отбраната Сюзън Гоф видеоклиповете, както и изображения на други аномални атмосферни явления, наистина са направени от членове на флота.
Агенцията обаче отказва публично да обсъжда подробностите и възможните обяснения на наблюдаваните обекти, за да избегне разкриването на информация, която би могла да бъде полезна на потенциалните опоненти.
Стана известно обаче, че обектът с „пирамидална форма“ е заснет от екипажа на USS Russell край бреговете на Сан Диего през юли 2019 г. Твърди се, че е бил на около 210 метра над кораба. В друг случай екипажът на USS Omaha забелязал сферично превозно средство, което паднало в океана, но в района не били открити отломки. Също така се съобщава, че близо до американската военноморска авиобаза във Вирджиния са наблюдавани три обекта, наречени „Сфера“, „Жълъд“ и „Метален дирижабъл“. Според една от версиите това може да са метеорологични сонди или шпионски дронове, но обектите все още се считат за неидентифицирани.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Засадиха 50 дръвчета по случай 50 години МГ "Д-р Петър Берон"

В събитието взеха участие учениците от всичките осем випуска на МГ “Д-р Петър Берон”, от пети до дванадесети клас. По двама представители от 46-те паралелки в Гимназията засадиха дръвчетата заедно с класните си ръководители от името на своите класове. Четири от 50-те прекрасни сребролистни липи бяха засадени от името на […]