Пешеходният поход „100 километра за 24 часа“ се провежда за 43-ти път във Варна

MadeInVarna
Пешеходният поход „100 километра за 24 часа“ се провежда за 43-ти път във Варна

 

Традиционният пешеходен поход „100 километра за 24 часа“ ще се проведе на 21 и 22 юни във Варна за 43-ти път. Организатор е ТД “Владислав Варненчик“, с подкрепата на Община Варна. 

Събитието се е превърнало в желан избор за любителите на природата и дългите разходки. Целта е участниците да разгледат природните богатства на Варненския регион. 

Маршрутът на обиколката е: ж.к. „Виница“ – с. Кичево – с. Новаково – манастир „Св. Марина“ – с. Капитан Радево – с. Зорница – с. Любен Каравелово – местност Фазанарията – парк–музей „Владислав Варненчик“. 

Началото на похода е в петък – 21 юни в 18:00 часа от последна спирка на автобус №31 в кв. „Виница“. Краят е на следващият ден около 18:00 часа в парк-музей „Владислав Варненчик”. В похода могат да се включат всички желаещи, които са мотивирани и са в добро здравословно състояние, поясняват организаторите.  

За повече информация и записване за участие: Върбан Петков (секретар) – www.varbanpetkov@abv.bg; www.t.d.vladislav@abv.bg и тел:0888 466 443; Венцислав Стойчев (водач) тел: 0886025473.

 


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Рехабилитацията на Аспаруховия мост ще продължи след 20 часа днес

Ремонтните дейности спряха в 16 часа, за да се избегне трафикът в час пик, извъндоговорният график влиза в сила след преговори с фирмата-изпълнител   Ремонтно-възстановителните дейности по участъци с нарушена пътна настилка на Аспаруховия мост ще продължат след 20 часа днес. Рехабилитацията спря временно в 16 часа, а техниката вече […]