Празничен фестивал по случай празника на квартал „Виница” ще се състои във Варна

MadeInVarna
Празничен фестивал по случай празника на квартал „Виница” ще се състои във Варна

„Прзничен Фестивал – Виница” носи музика на живо и забавления на открито в началото на май

Началото на пролетните и празнични дни ще бъде отбелязано с подобаващо добро настроение, благодарение на  „Празничен Фестивал – Виница”. Събитието ще се състои в дните от 30-ти април до 4-ти май на цирковата поляна в квартал „Виница”, намираща се на бул. “Св. Св. Константин и Елена“ в морската ни столица. Поводът е празникът на квартала (1-ви май), който съвпада с Деня на труда и с Великденските празници.

Фестивалът ще включва специално обособена food зона със сладки и солени изкушения и вкусни български ястия, лунапарк с разнообразни атракциони, търговска част и богата музикална програма с любими на публиката звезди.

Ето и каква ще бъде програмата на музикалните концерти с начален час 19:30 часа за всички вечери:

01.05 (събота) – Елица Тодорова

02.05 (неделя) – Хоротека с DJ Joy

03.05 (понеделник) – „Фанданго”

04.05 (вторник) – Етта

Събитието дава възможност на всички жители и гости на град Варна да се порадват подобаващо на предстоящите празници и на първите топли дни на открито.

„Празничен Фестивал – Виница” се осъществява със специалното съдействие на район „Приморски”. Събитието ще се състои при спазване на необходимите противоепидемични мерки за опазване на общественото здраве и гарантиране на спокойно и приятно прекарване на всички посетители и участници. Повече информация за фестивала можете да откриете на фейсбук страницата на събитието.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Среща дискусия Университет-Бизнес на тема „Пазарът на недвижими имоти и бизнес оценяването по време на пандемия”

Развитието и състоянието на пазара на недвижими имоти винаги представлява актуална тема, която трябва много внимателно да се изследва както от потенциалните пазарни участници, така и от изследователи, оценители, държавни и общински органи. Както добре знаем, динамиката на пазара на недвижими имоти като цяло е индикатор за развитието на икономиката […]