Над 500 състезатели се включиха в “Атлетиката търси таланти”

MadeInVarna
Над 500 състезатели се включиха в “Атлетиката търси таланти”

Над 500 състезатели от Варна, Добрич, Плевен, Русе, Велико Търново и Пловдив се включиха в седмото издание на лекоатлетическия турнир “Атлетиката търси таланти”, организиран от СКЛА “Супер спорт” с подкрепата на Община Варна.

Състезатели, разпределени в 11 възрастови групи стартираха по различно време в лекоатлетическата зала на Спортен комплекс “Локомотив”.

Най-малките се състезаваха в дисциплината детско бягане с препятствия по специално подготвено от организаторите трасе с дължина 80 метра, а по-големите премериха сили в класическите дисциплини 60 м и скок дължина.
Организаторите бяха осигурили он-лайн предаване на надпреварата, заради covid ограничениеята за недопускане на публика в залата.

Следваща Новина

Цифров COVID сертификат се тегли без електронен подпис

Всички изкарали коронавирусната инфекция, които фигурират като потвърдени случаи с положителен резултат от PCR тест в Националния регистър за борба с COVID-19, имат възможност да си изтеглят цифровия вариант на европейския зелен сертификат от https://www.his.bg/bg/dgc, секция „Аз и моето семейство”, без да е необходим квалифициран електронен подпис (КЕП), съобщават от […]