Старши комисар Дончо Манов е новият ВПД директор на ОДМВР-Ловеч

MadeInVarna
Старши комисар Дончо Манов е новият ВПД директор на ОДМВР-Ловеч

Със заповед на министъра на вътрешните работи Христо Терзийски от днес старши комисар Дончо Манов е временно преназначен на длъжност Директор II степен на ОДМВР-Ловеч. Той бе представен от заместник – главния секретар на МВР главен комисар Стоян Темелакиев. От името на ръководството на МВР зам. главният секретар благодари на Цветозар Цанков за поетата отговорност да ръководи ОДМВР-Ловеч през  последните дни и изрази увереност, че с опита и експертността си той ще продължи да съдейства за просперитета на дирекцията.
В краткото си обръщението към състава старши комисар Дончо Манов подчерта, че само с екипна работа и съвместни усилия могат да се постигнат видими резултати на областната дирекция в противодействието с престъпността.

Дончо Русев Манов е роден през 1975 год. в Ловеч. Средно образование е завършил в родния си град, а висше в Технически университет-гр. Габрово и в  СА „Димитър Апостолов Ценов“ гр. Свищов, специалност „Финансов мениджмънт“.
Преминал е през специализирани курсове към Международна правоприлагаща академия – ILEA – през 2009 г. в Будапеща – Унгария.
Семеен, с две деца.
Работи в системата на МВР от януари 2000 г., като мл. разузнавач в сектор „Криминална полиция“ в РУ Ловеч. През 2005 г. е преназначен в сектор „Борба с организираната престъпност“, където преминава през различни длъжности и  работи в сектора до момента .

 


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Вицепремиерът Марияна Николова проведе работна среща с представители на туристическия бизнес и Министерството на външните работи

Вицепремиерът и министър на туризма Марияна Николова проведе работна среща с доц. д-р Румен Драганов, председател на Конфедерацията на българския туристически бизнес, Павлин Петров – Българската асоциация на заведенията, Милен Люцканов, заместник-министър на МВнР. Основен фокус на дискусията бе подготовката на предстоящия летен сезон и условията за пътувания от Великобритания […]