Студентски клуб „Кариерна академия“ ще бъде учреден в ИУ – Варна

MadeInVarna
Студентски клуб „Кариерна академия“ ще бъде учреден в ИУ – Варна

Скъпи студенти в Икономически университет – Варна,

Приятно ни е да Ви информираме, че предстои учредяването на Клуб „Кариерна академия“ към Студентския съвет, чиято дейност ще се развива с менторството на екипа в Център „Кариери, предприемачество и маркетинг“. Негови членове могат да станат студенти от всички специалности, които имат желание да развиват интересите си, да практикуват познанията си и да придобиват опит в следните области:

журналистика (репортери, водещи);
фотография, видеозаснемане;
компютърен монтаж;
графична обработка и дизайн.

Членовете на клуба ще имат възможност да практикуват в мултимедийното студио на ИУ – Варна, да участват в създаването на дигитално съдържание за университетския youtube канал „Кариерна академия“, официалния сайт на висшето училище и профилите му в социалните медии.

Желаещите да се запишат в клуба могат да изпращат кратко мотивационно писмо с електронен адрес и телефон за обратна връзка в срок до 31.03.2021 г. на e-mail: karierna.academia@ue-varna.bg.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Трима мъже, подхвърляли пари в полицейски коли, за да не бъдат глобени, са задържани

Окръжна прокуратура – Пловдив наблюдава нови три бързи производства за предложени подкупи на полицейски служители от трима мъже, двама от които водачи на автомобил, за да не бъдат санкционирани. Престъпленията са квалифицирани по чл. 304а, ал. 1 от Наказателния кодекс. На 2 март 2021 г., около  23,15 часа, в гр. […]