В момент на разпространение на наркотици е задържан 33-годишен дилър

MadeInVarna
В момент на разпространение на наркотици е задържан 33-годишен дилър
33-годишен мъж от Варна, осъждан и криминално проявен е задържан при специализирана полицейска операция по линия „противодействие на разпространението на наркотици“. Лицето предава доброволно 10 пликчета и пакетчета, съдържащи бяло кристално вещество.
При процесуално – следствени действия в жилище, обитавано от лицето на територията на жк „Иван Рилски“ във Варна, са намерени и иззети: бяло кристално вещество, разпределено в 2 големи и 32 по-малки пликчета; 4 кутийки и 1 пликче, съдържащи общо 109 таблетки със специфична форма и различни щампи, 1 пликче със тревиста маса със специфична миризма и електронна везна.
Лицето е задържано за срок до 24 ч., направените експертни справки установяват че иззетите вещества са наркотици: 152, 82 гр. метаамфетамин, 42,87 гр. екстази и марихуана с тегло под 1 гр.
Материалите са докладвани на прокурор при Окръжна прокуратура – Варна, с постановление на наблюдаващ прокурор лицето е задържано за срок до 72 ч., образувано е досъдебно производство, работата продължава под надзора на Окръжна прокуратура.

Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Депутатът Мария Цветкова с грамота за приятел на глухата общност

Благодаря за жеста на глухата общност в България! За мен беше чест и удоволствие да приема Грамота за приятел, връчена ми днес в Народното събрание от името на глухата общност от Иван Бургов, председател на Фондация „Взаимно“ и Ашод Дерандонян, изпълнителен директор на Фондация „Заслушай се“. Това сподели народният представител […]