Възраждане определя мандата на Румен Радев като успешен

MadeInVarna
Възраждане определя мандата на Румен Радев като успешен

Възраждане подкрепя президента в желанието му да се кандидатира за втори мандат. Считаме, че успешният му мандат и борбата му за запазване на законността и българските национални интереси е предпоставка да го подкрепим.
През последните тридесет години, Румен Радев е единственият български президент, който се осмели да каже истината за управлението на България, да изобличи корупцията, търговията с влияние, безпринципните договорки на управляващите.
Президентът доказа, че олицетворява единството на нацията, като поставяше интересите на народа над тези на политическите партии и олигархичните им кръгове. Многократно връщаше с вето прибързани и лобистки закони, които са във вреда на гражданите и на държавата. Ние високо оценяваме и това, че Румен Радев с действия и думи доказа, че българите трябва да се гордеем с историята си, с националните си герои и с България. Родолюбието и почтеността са водещи в неговата политика.
Възраждане ще поиска  среща с президента, на която ще представи целите, които иска да постигне във вътрешната и външна политика на страната. Както и ще иска да се запознае с програмата на Президента за евентуален негов втори мандат.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Д-р Севдалин Куцаров: Липсва визия и желание за промяна в сектор „Здравеопазване“

Липсва визия и желание за промяна в сектор „Здравеопазване“. Коронакризата даде възможност на много хора да видят проблемите в здравеопазването. Те са толкова явни, че е дошло времето всеки да каже, че трябва нещо да се промени. Това заяви д-р Севдалин Куцаров член на Изпълнителния съвет на ПП „Републиканци за […]