Възстановяват пътните настилки в Суворово

MadeInVarna
Възстановяват пътните настилки в Суворово
Радвам се да съобщя, че започна възстановяването на пътните настилки на няколко улици в Суворово. Работата стартира по ”Хан Тервел”, „Стара планина”, „Родопи” и „Ивайло”. Осигурените за ремонтите средствата са 317 423 лева с ДДС. Парите са отпуснати от Междуведомствената комисия за възстановяване и подпомагане към правителството. Ремонтите трябва да приключат максимум за три месеца.
Междувременно започна изпълнението и на проект за рехабилитация и реконструкция на улици в село Чернево. Ще бъдат обхванати „Васил Левски”, „Орфей” и „Лоза”. Средствата – 653 544 лева с ДДС, са осигурени от държавния бюджет с Постановление на Министерския съвет.
В близките дни предстои да бъде поставено началото на още такива проекти. Искам да уверя всички жители на общината, че съм абсолютно наясно, че в много селища има пътища, които се нуждаят от ремонти. За съжаление не разполагаме с нужните пари, за да направим наведнъж необходимото. Уверявам ви, че аз и екипът ми полагаме усилия, търсим всички възможности за осигуряване на средства и ще се стараем поетапно да разрешаваме проблемите.
Данаил Йорданов
кмет на община Суворово

 

Следваща Новина

Отбелязаха Деня на социалата работа в дом „Гергана“

Комплексът за социални услуги за възрастни хора „Гергана” днес отбеляза световния Ден на социалната работа. Проявата се състоя при стриктно спазване на строги противоепидемични мерки, съобщиха от дома. Потребителите бяха запознати с история, особености и интересни факти за социалната дейност. В знак на признателност, Милка Минковска, също потребител на дома, […]