Видео: Втори етап на ваксинация на медиците във ВМА

MadeInVarna
Видео: Втори етап на ваксинация на медиците във ВМА

Започна реимунизацията на медиците във ВМА. Ваксинационните центрове в болниците да работят минимум до 22:00 часа и да имат мобилни екипи. Това предлага шефът на ВМА ген. Венцислав Мутафчийски.

Той беше първият, който получи втората доза от ваксината на Pfizer във ВМА, където започна реимунизацията на медиците. Втората доза ще бъде поставена на близо 100 медицински лица днес.


Минути по-късно Министърът на здравеопазването Костадин Ангелов се ваксинира в Клиниката по неврология на УМБАЛ “Александровска”.

Следваща Новина

Проектобюджетът на Варна за 2021: Без увеличени данъци, повече пари за образование, здравеопазване, социални дейности и градска среда

Проектобюджетът на Варна за 2021 година бе подготвен в безпрецедентна обстановка, породена от световната пандемия и несигурната бъдеща траектория на развитие на Covid 19 върху обществения живот и икономиката. Непланираните разходи, отлагането на редица данъци и ставки бяха огромно предизвикателство. Успяхме да се справим. Това заяви кметът Иван Портних при […]