Задържа под стража мъж, убил баща си в с. Петров дол

MadeInVarna
Задържа под стража мъж, убил баща си в с. Петров дол

От днес, 04.06.2021 г., 37-годишният М.М. е с мярка за неотклонение „задържане под стража“ с определение на Варненския окръжен съд, с което е било уважено искането на Окръжната прокуратура. Мъжът е обвиняем за убийство – престъпление по чл. 116, ал. 1, т. 3, пр. 1 във връзка с чл. 115 от НК.
На 17 май тази година, в семейната къща в с. Петров дол, след поредна ескалация на конфликт между баща и син, датиращ от дълго време, младият мъж умъртвил своя родител. Първоначално смъртта на мъжа била възприета като естествена поради множество тежки заболявания, които имал. Но след извършена ексхумация на тялото, резултатите от направените съдебно – медицински експертизи показали, че смъртта на мъжа е настъпила насилствено в резултат от задушаване.
М.М. признал за извършеното от него престъпление.
Определението на Варненския окръжен съд, с което е взета най-тежката мярка за процесуална принуда на обвиняемия, подлежи на обжалване пред Апелативния съд.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Слагат ваксини в два от варненските молове

От следващата седмица в два от моловете във Варна ще се поставят ваксини срещу коронавирус. Това заяви директорът на РЗИ в морската ни столица д-р Дочка Михайлова. „В Grand Mall и Delta Planet Mall ще има постоянни имунизационни пунктове. Те ще работят от 11 до 18 часа. Много разчитаме на […]