Запалиха коледната елха в Девня

MadeInVarna
Запалиха коледната елха в Девня

“Коледната елха отново засия в Градския парк „Разсадника“ в Девня”, обяви във фейсбук кметът на Девня Свилен Шитов. Ето и целият пост на кмета:

“Коледната елха отново засия в Градския парк „Разсадника“ в Девня! Щастлив съм, че за поредна година имах удоволствието да запаля символично празничните светлини, а тържественият момент бе подсилен с бляскава заря. За съжаление, днес Дядо Коледа, който по традиция идва да ни навести, не успя да присъства заради противоепидемичните мерки. Но той помоли да предам на всички деца, че ще спази обещанията си и ще посети всеки дом в коледната нощ. Аз пък го уверих, че в Девня няма дете, което да не е било послушно през годината, както и, че съм сигурен, че всяко е дало най-доброто от себе си в учението. Вярвам, че със светването на коледната елха, светлина ще влезе в душата на всеки от нас! Ще ни дари с много доброта, здраве, щастие и късмет! Пожелавам го на всеки – на нашите семейства, на нашите майки и бащи, на всички приятели! В тази трудна ситуация на пандемия, здравето е най-важно! Желая Ви за предстоящите Коледа и Нова година много празнично настроение и весело изкарване!”

Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Зам.-шеф на ВМА: Ваксинирането е личен акт, но това е и обществен дълг

Това е мой личен избор, но и обществен дълг. Ще се имунизирам с ваксината срещу COVID-19, защото това е мой личен избор! Това каза полк. доц. д-р Георги Попов, началник на Катедра „Инфекциозни болести”-ВМА и зам.-началник на ВМА. “Въпреки че имам антитела след преболедуване на заболяването, смятам че една ваксина […]