БФС: Футболните срещи у нас ще се провеждат при закрити врата до второ нареждане

MadeInVarna
БФС: Футболните срещи у нас ще се провеждат при закрити врата до второ нареждане

Във връзка с решенията, обявени след днешното заседание на Министерски съвет, и в следствие на мерките за ограничаване разпространението на вируса COVID-19, Българският футболен съюз постановява двубоите от Първа и Втора професионална лига да се играят при закрити врата считано от понеделник, 9 март 2020 г.

Поради сериозния зрителски интерес и вече закупените билети за днешните мачове от професионалния ни футбол, ръководството на БФС призовава зрителите да спазват всички правила за опазване на здравословното им състояние и да ограничат до минимум контактите по трибуните.

Българският футболен съюз и организаторите на футболните срещи по места ще вземат всички мерки за спазване на разпорежданията на държавните власти и Националния оперативен щаб по време на спортните мероприятия на 8 март.

Рестрикциите за достъп до стадионите от 9 март включително ще бъдат в сила до второ нареждане.

Следваща Новина

Спартак с първа точка от 5 месеца насам

“Спартак” Варна и “Ботев” Гълъбово завършиха наравно 1-1 в мач от 22-ия кръг на Втора лига. Двубоят започна отлично за гостите от Гълъбово, след като още в 2-ата минута Димитър Трайков се разписа в мрежата на Християн Славов. Варненци изравниха чрез Христо Иванов в 58-ата мин.