Читателка: Проблемите с автоматите за билети в автобусите продължават

MadeInVarna
Читателка: Проблемите с автоматите за билети в автобусите продължават

Разгневена читателка от Владиславово ни изпрати своята лична драма с градски транспорт:
“Днес, 14 ч., се качих на автобус №22 в посока ж.к. Вл. Варненчик. Пуснах 2 лева в автоматизираната машина за билети, която ми глътна парите и не ми пусна билет. Съобщих на шофьора, който беше любезен и ми каза да сляза на обръщача с него, за да говорим с техника. След 15 минути чакане на студа с желанието да обясня какво е станало на техника и да разбера как да си получа рестото, техникът се обърна, качи се в колата си и си тръгна. Прибрах се премръзнала, ядосана и омерзена. Звъннах на информационния център на градски транспорт: 0700 10 933. След три неуспешни опита някой да вдигне телефона, накрая ме препратиха към ТАСРУД, които отговарят за машините. От там ми казаха като имам път към Стоматологията да си взема парите. От цялата история мръзнах на обръщача 15 минути, ядосвах се, сметката ми за телефон се увеличи с 6 лева и не получих ресто от 1 лев.

Не ми е за парите, въпреки че в момента е криза, но шофьорът ми каза, че това се случва всеки ден и ми се иска проблемът с машините да се реши, а не хората да ходят постоянно до Стоматологията.”

 

Проблемите с автоматите се превърнаха в ежедневие за варненци. Преди време общинската съветничка Стела Николова също се сблъска с този проблем.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Дарение на апарат за плазмафереза получи УМБАЛ „Св. Марина“ – Варна

УМБАЛ „Св. Марина“ – Варна получи дарение на апарат за плазмафереза и необходимите консумативи. Проф. д-р Силва Андонова, Изпълнителен директор на УМБАЛ „Св. Марина“ – Варна и проф. д-р Вилиян Платиканов, ръководител на Клиниката по анестезиология и интензивно лечение, приеха дарението от г-н Владимир Чавдаров, член на управителния съвет на […]