Добрият пример: 11 варненци помогнаха на изхвърлената на улицата жена във “Възраждане”

MadeInVarna
Добрият пример: 11 варненци помогнаха на изхвърлената на улицата жена във “Възраждане”
Снимки: Дидо Ангелов

Това са част от лицата на днешните герои, които помогнаха на останала на улицата жена пред блок 23 във “Възраждане”. За случая пръв алармира Вартан Сетракян в групата “Забелязано във Варна”, след което мигновено от фирма Логистик Еоод Варна изпратиха камион за вещите, а 11 варненци се притекоха на помощ с товарането на нещата в камиона. Багажът на жената е бил натоварен за село Караманите по нейно желание.

Да информирам всички – може да бъдете спокойни. “Варна Логистик” отреагира бързо събрахме се 11 човека, багажът е прибран и след малко пътува за желаното място от жената. Бъдете живи и здрави тези, които отреагирахте”, коментира Вартан Сетракян.

Вартан Сетракян благодарение на теб братле днес една жена няма да спи на улицата с багажа си в този студ. Огромно благодаря на всички, които се отзоваха. На Варна Логистик ЕООД за това, че предостави камион за багажа и на всички доброволци, които останаха до този късен час с нас, и на момчетата с другия бус, които дойдоха на добра воля и се включиха в тази кауза”, допълва друг от участниците Дидо Ангелов.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Двама биха мъж от Девня

Снимки: Дидо АнгеловДвама мъже от гр. Суворово, съответно на 27 и 19 години, са задържани и срещу тях е образувано досъдебно производство, след като на 24.02.2021 г., около 09:00 ч., по пътя гр. Суворово – гр. Девня са нанесли побой над 38-годишен мъж от Девня. На потърпевшия са нанесени удари […]