Кирил Десподов: Няма кой да ни спре

MadeInVarna
Кирил Десподов: Няма кой да ни спре
Снимка: ПФК Лудогорец

Крилото на Лудогорец Кирил Десподов сподели пред DIEMA SPORT, че e радостен от факта, че дава своя принос за головете на отбора и подчерта, че стига отборът да играе своята игра, няма кой да го спре в шампионата.

“Чувствам се много добре. Радвам се, че допринасям отборът да вкарва голове с моите асистенции. Радвам се, че отбелязах гол. Те ми липсват, но остават доста мачове, в които може да наваксам. Ние трябва да се фокусираме изцяло върху нашата игра и да надграждаме на всяка една тренировка. Да ставаме все по-добри”, заяви той.

“Аз мисля, че изтеглихме добър жребий. Който и да се беше паднал, излезем ли, играем ли нашата игра, мотивирани ли сме, няма кой да ни спре в първенството. Нека не мислим за този мач, защото в петък играем срещу Арда. Нека си вземем двубоя и след това ще мислим за Локомотив Пловдив”, допълни още Десподов.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Ернестина Шинова: В България „майка“ е свята дума и няма да позволим да ни я вземат

Снимка: ПФК ЛудогорецВ България думата „майка“ е свята. Ще продължим да се борим за нормалността. С тези думи кандидатът от гражданската квота на ВМРО във Варна и Шумен Ернестина Шинова се обърна към жените, дошли на среща с нея и лидера на организацията Красимир Каракачанов в крайморския град. Основната тема […]