Кметът Иван Портних награди военнослужещи по повод празника на ВМС

MadeInVarna
Кметът Иван Портних награди военнослужещи по повод празника на ВМС

Четирима военнослужещи и цивилни лица от състава на Военноморските сили на Република България бяха отличени с почетен плакет и парична награда от кмета на Варна Иван Портних по повод 143-ата  годишнина от създаването на ВМС. Отличията бяха връчени на официална церемония в щаба на флота. Присъстваха командирът на Военноморските сили контраадмирал Кирил Михайлов, зам.-кметът Тодор Иванов, военнослужещи и цивилни лица.

 

За високопрофесионална дейност, за постигане на високи резултати в изпълнение на служебните задължения и по предложение на командир Кирил Михайлов бяха наградени капитан-лейтенант Георги Зайранов – помощник-диригент във военно формирование 52290 – Варна, мичман Владимир Павлов – старшина от група хидроакустици на корвета във в.ф. 38920 – Варна, матрос III клас Михаил Манолов – стрелец оператор на спасителен кораб във в.ф. 28580 – Варна, цивилен служител Ваня Димитрова – деловодител във в.ф. 34400.

 


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Плажен тенис турнир ще се проведе по случай Деня на Варна

Турнирът по плажен тенис VARNA DAY OPEN’ 2022, организиран по случай Деня на Варна, ще се проведе на 13-ти август и 14-ти август на три корта на Южния плаж, съобщиха от дирекция „Спорт“ към Община Варна. Очакват се в състезанията да участват спортисти от Варна, София, Бургас, Добрич, Русе, Шумен, […]