Костадин Костадинов: Язовир Камчия е наполовина източен, ще има ли воден режим във Варна?

MadeInVarna
Костадин Костадинов: Язовир Камчия е наполовина източен, ще има ли воден режим във Варна?
“Язовир “Камчия”, от който пие вода Варна, третият по големина град в България, е наполовина източен”. Това съобщава общинският съветник и лидер на партия “Възраждане” Костадин Костадинов. Ето и цялото му обръщение:

“Язовир “Камчия”, от който пие вода Варна, третият по големина град в България, е наполовина източен. Нивото на язовира е паднало с 10 метра, като водата продължава да спада. Има 3 важни въпроса в момента, които трябва да бъдат зададени на управляващия престъпен режим:

1. Кой носи конкретната отговорност за пресушаването на язовирите в страната?
2. Какви наказания ще понесе за престъпленията си спрямо българските граждани?
3. Ще има ли воден режим във Варна и областта?

Напомням, че най-големият варненски язовир “Цонево” също е наполовина пресъхнал и неговото ниво също продължава да спада. Възраждане ще поиска отговори от отговорните лица и в случай на незаинтересованост от тяхна страна ще предприеме всички мерки за защита на българите от престъпния режим на Бойко Борисов.”


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Зоопаркът приема коледни елхички за храна на животните

Кампанията “Второ приложение на коледните дръвчета” се провежда за седма поредна година във варненския зоопарк. От зоокъта призовават елхичките да не се изхвърлят в контейнерите за смет, а да бъдат подарени след празниците за храна на тревопасните животни. Всеки, който иска да се включи в инициативата, може да остави вечнозеленото […]