Красимир Каракачанов: ВМРО изпълни по-голямата част от обещанията си

MadeInVarna
Красимир Каракачанов: ВМРО изпълни по-голямата част от обещанията си

Сега казваме, че средната пенсия в България може да стане 700 лева, а средната заплата 2500 лв.
Изпълнихме по-голямата част от програмата, с която влязохме в управлението. Когато дойдат избори, партиите обичат да се оправдават защо не са изпълнили предизборните си обещания. Ние не сме сред тях и не се оплакваме, макар че имаше такива, които пречеха, които не желаят България да се  развива в една модерна посока – като национална държава, в която българите да живеят достойно. Ние обаче се справихме.
Това заяви председателят на ВМРО Красимир Каракачанов при откриването на нов клуб на организацията в Девня.
Той припомни, че още по време на кандидат-президентската му кампания през 2016 година е поискал пенсия от 300 лева. Много хора и експерти се съмняваха, но днес вече това е факт, категоричен е още Каракачанов.
Сега казваме, че средната пенсия в България може да стане 700 лева.
Много хора смятаха, че ако държат хората с ниски пенсии и заплати, тук ще потекат инвеститори заради ниската цена на работна ръка, но това не се случва. Хората, които искат да работят за високи доходи, напускат държавата, а част от оставащите са неквалифицирана работна ръка, което не е привлекателно за инвеститорите.
За пореден път се залага някой отвън да дойде и да инвестира в България. Не това трябва да е пътят. Ние имаме достатъчно ресурс като държава, който трябва правилно да използваме, категоричен е още лидерът на ВМРО.
Ние уважаваме традиционното семейство, съставено от мъж, жена и деца. В България уважаваме християнските ценности, традиции, история и култура. Нашата цел е в България да живеят хора, които имат достойнство и самочувствие и са възпитавани по един достоен начин като българи, подчерта Красимир Каракачанов.
По време на среща със симпатизанти в  Провадия актрисата Ернестина Шинова – кандидат за народен представител от ВМРО във Варна,  заяви, че влиза в листата, защото няма по-категоричен начин, по който да изрази своята подкрепа.
Искам да докажа, че може да има политици, които държат на думата си и изпълняват обещанията си – така, както ВМРО. Никой никога никъде не може да гори български знамена. Нашите братя македонци трябва да признаят някои истини, категорична бе тя.
Шинова подчерта, че България е в демографски срив и трябва активна политика за защита на традиционното семейство.
В срещите участваха още и кандидатите за народни представители от варненски избирателен район – Иван Иванов, Иво Пазарджиев и Венцислав Сивов.

Следваща Новина

Налагат нови мерки във Варна заради разпространението на COVID-19

От понеделник /15 март/ се преустановяват присъствените занятия в училища и центрове за подкрепа на личностното развитие на територията на област Варна на учениците от 6-ти до 12-ти клас, съобщи днес след заседание на кризисния щаб областният управител Стоян Пасев. Ето още какви противоепидемични мерки се въвеждат в област Варна: […]