Манолова: Борбата за честни избори не е въпрос на актьорско майсторство, а е дълг на депутатите

MadeInVarna
Манолова: Борбата за честни избори не е въпрос на актьорско майсторство, а е дълг на депутатите

Борбата за честни избори не е въпрос на актьорско майсторство, а е дълг на депутатите.
Това заяви председателят на Гражданската платформа „Изправи се.БГ“ Мая Манолова по повод на изказването на Корнелия Нинова за честните избори. По думите на Нинова „ темата за общ фронт за честни избори не е интересна“ за Мая Манолова.
По повод на тази спекулация Манолова написа във Фейсбук страницата си:
“Борбата за честни избори не е въпрос на актьорско майсторство, а е дълг на депутатите. Гражданската платформа Изправи се.БГ не е канена на среща за честни избори от г-жа Нинова. Вече съобщихме това. Обявихме също, че ако г-жа Нинова действително искаше честни избори и видеонаблюдение, щеше да го внесе в Закона за извънредното положение, а не в Изборния кодекс. Разликата е в това, че законът съвсем скоро се промени, а кодексът няма да се отвори. Лидерът на БСП го знае прекрасно и е учудваща ядосаната й реакция днес.
Докато днес сме в Мъглиж, където нашият кандидат за кмет се изправя срещу тези на Борисов и Нинова, се питаме защо 4 години не стигнах на председателя на БСП да се пребори за честни избори?
Борбата за честни избори не е въпрос на актьорско майсторство. Това дори не е борба. Това е задължение на партиите в парламента и на всеки политик. Дълг към обикновените хора – десни, леви, земеделци, партийни и непартийни.”
Припомняме, че още при първия случай на тиражиране на невярната информация за поканата от БСП за среща за честни избори, в интервю пред Дарик Пловдив на 28 януари, Манолова заяви, че нито се е срещала с Корнелия Нинова, нито е получена покана от БСП или Нинова.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Задържаха под стража мъжа, блъснал пешеходец на автобусна спирка и избягал

Съдът уважи искането на Районна прокуратура – Варна и задържа под стража 32-годишния E.K., блъснал пешеходец на автобусна спирка, свалил регистрационните табели на автомобила си и избягал. Мъжът е бил привлечен като обвиняем за това, че е причинил при пътно – транспортно произшествие средна телесна повреда на 18-годишен пешеходец. Е.К. […]