Милен Стоянов и Мирослав Градинаров са шампиони по плажен волейбол

MadeInVarna
Милен Стоянов и Мирослав Градинаров са шампиони по плажен волейбол

Вчера на празника на морската столица Варна завърши поредния Открит турнир по плажен волейбол „Варненско Лято“, които се състоя на плажа в квартал Аспарухово.

Шампиони за пореден път станаха двойката Милен Стоянов и Мирослав Градинаров. Сребърните медали и второ място заеха отбора на Георги Вълов и Ивайло Кирчев, а за бронза се пребориха Георги Ботев и Борис Димов. На четвърта позиция останаха Александър Попов и Лъчезар Стоименов.

Турнирът се организира от ВК „Енерджи“ и дирекция „Спорт“ при Община Варна. Наградите бяха връчени от Кристиан Димитров – директор на дирекция „Спорт“, Данчо Илиев – експерт в дирекцията и Евгени Петков – президент на ВК „Енерджи“.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Трима участници в 8-членна престъпна група за трафик, държане и разпространение на наркотици получиха присъди

Наказание от 2 години лишаване от свобода при първоначален общ режим и глоба от 50 000 лева наложи Специализираният наказателен съд на участник в 8-членна организирана престъпна група за трафик и разпространение на наркотици, действала на територията на Хасковска и Кърджалийска област, както и на територията на Република Турция. Други двама […]