Продължава имунизационната кампания в ромските махали

MadeInVarna
Продължава имунизационната кампания в ромските махали

Продължава имунизационна кампания срещу COVID-19 в ромските махали, организирана от дирекция „Здравеопазване“ към Община Варна, съвместно с Регионалната здравна инспекция в града.

На 27 юли от 15:00 до 17:00 часа е предвидена акция по ваксиниране в жк. „Владислав Варненчик“ на ул. „Гургулят“. Всички желаещи, които искат да се имунизират срещу COVID-19, могат да изберат вида ваксина, която да им бъде приложена. На място ще се издават и ваксинационни сертификати на лицата, при които поставената доза е завършваща ваксинационния курс.

27 души са се ваксинирали до момента при проведените три кампании – две в кв. „Аспарухово“ и една в „Максуда“, съобщават от дирекция „Здравеопазване“ към Община Варна.


Последвайте ни в YouTube и Facebook
Следваща Новина

Обучиха български пчелари как по събрания прашец да разберат дали природата е замърсена

По събрания прашец от пчелите би могло да бъде установено какъв е процентът на замърсяванията в различните райони по света. Доказано е, че опрашваните от този вид полезни насекоми дървета и растения дават значително по-голяма реколта, но влияние оказва и състоянието на природата. Темата бе коментирана на заключителна конференция по […]